Menu

Om de beste kwaliteit pizza te maken wordt ons deeg elke dag huisgemaakt door de pizzabakker. Ook bieden wij de optie voor gluten- en lactose vrije pizza's. De ingredienten van de pizza's kunnen toegevoegd of weggelaten worden naar uw smaak. 

Voor alle sauzen is te kiezen tussen spaghetti, penne, tagliatelle of glutenvrije pasta. Voor de kinderen kunnen er ook kleine porties gemaakt worden. Uiteraard kunnen al onze pasta's ook bezorgd worden.

Bruschetta, carpaccio, vitello tonnato en nog vele andere italiaanse specialiteiten. Als voorgerecht of een tafel vol om te delen, ook kunnen al onze voorgerechten bezorgd worden. 

De italiaanse keuken staat natuurlijk bekend om de pasta en pizza┬┤s. Hierdoor worden de vele vlees en vis gerechten vaak op de achtergrond gelaten, daarom raden we u aan een kijkje te nemen naar onze vlees en vis specialiteiten. Buiten het menu om hebben wij ook elke week een wisselende vis specialiteit die terug te vinden is op het specialiteiten bord in de zaal. 

Onze huisgemaakte tiramisu is al jaren een favoriet onder gasten en het personeel. Ook hebben we een wekelijkse dessert specialiteit die terug te vinden is op het specialiteiten bord in de zaal.